Een afspraak maken

Het maken van een afspraak kan per telefoon, per email of door het invullen van het contactformulier.
Neem bij een eerste afspraak uw identiteitsbewijs en eventueel uw verwijzingsbrief mee. De duur van een afspraak is in de regel een half uur. 

Ons telefoonnummer is 0499-422199 en ons email adres is fysiotherapiekempsmaas@planet.nl.

Huisbezoek

Indien u niet in staat bent om een bezoek te brengen aan onze praktijk is in overleg met de betreffende medewerker een huisbezoek mogelijk. hiervoor is wel een verwijzing van de (huis)arts nodig.

Een verwijzing nodig?

Per 1 januari 2006 kunt u zelf rechtstreeks met ons een afspraak maken, zonder verwijzing van een (huis)arts (Directe Toegang Fysiotherapie). Door middel van een onderzoek van uw klacht (zogenaamde screening) wordt door ons bepaald of behandeling door ons mogelijk is, of dat het wenselijk is om toch eerst een arts te raadplegen. In sommige gevallen, bijvoorbeeld bij kinderen, is nog wel een verwijzing van een arts nodig. Hier kunnen wij u de nodige informatie over verstrekken. Belangrijk: een dergelijk onderzoek is niet vrijblijvend en telt als een 1e behandeling.

Afmelden

Afmelden kan alleen telefonisch tot uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak. Indien u verbonden wordt met het antwoordapparaat, spreek dan uw naam, telefoonnummer en uw boodschap in. Niet tijdig afgemelde afspraken worden bij u in rekening gebracht.

Klachten

Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u echter niet tevreden zijn of een klacht hebben over de bejegening door of behandeling van uw fysiotherapeut, kunt u dit melden aan uw behandelaar of naaste collega's. Uw klacht zal worden behandeld conform de richtlijnen van het KNGF. U vindt hierover informatie in het folderrek in de wachtruimte. 

 

Contact

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht