Afscheid en overname

Geachte patiënt/client/ sporter,

Graag willen wij u informeren over de overname van Fysiotherapie Kemps & Maas.

Na 35 jaar met veel plezier gewerkt te hebben vinden wij het tijd om het stokje over te dragen.

De overname gaat in per 1 januari 2021. In onze zoektocht naar een geschikte overnamepartner zijn we uitgekomen bij Shirley van Osch-Cuppen. Wij vonden het belangrijk dat de fysiotherapeutische zorg die u van ons gewend was gecontinueerd kon worden, zowel in Lieshout als in Mariahout.

Wij wilden dat de overname partner ervaren en professioneel is en oog heeft voor de vraag van u als patiënt/client/ sporter.

Wij menen dat, Shirley van Osch een goede kandidaat is en we hebben er alle vertrouwen in dat zij kwalitatief goede fysiotherapeutische zorg gaat leveren.

Shirley is fysiotherapeut sinds 2005 en heeft sinds 2017 een fysiotherapiepraktijk in Lieshout aan de Papenhoef 21A, genaamd Shivofit.

Als gevolg van de overname zal onze locatie in Lieshout, aan de Dorpsstraat 22a, de deuren sluiten. Vanaf 1 januari 2021 kunt u dus terecht bij Shivofit, Papenhoef 21A.

In Mariahout zal Shivofit het pand aan het Oranjeplein overnemen. Wij zijn blij dat de fysiotherapie in Mariahout hierdoor gewaarborgd blijft.
Marion Maas zal het team van Shivofit nog versterken en ondersteunen in 2021. Ook Linsey Verbaarschot zal nog parttime deel gaan uitmaken van het team Shivofit.
Joke Kemps gaat stoppen met haar werkzaamheden als fysiotherapeut. Wilma Adams zal alleen nog in Uden werkzaam blijven als bekkenfysiotherapeute. Marielle Wielders en Laurens Helmes nemen afscheid en gaan elders hun werkzaamheden voortzetten.
Oefentherapeute, Corien Habraken, van “Natuurlijk Bewegen” zal in Mariahout gevestigd blijven.

Wij vertrouwen erop u voldoende te hebben geïnformeerd en danken u voor het in ons gestelde vertrouwen over de afgelopen 35 jaar. We gaan u missen.

Joke en Marion,

Fysiotherapie Kemps en Maas.