Al onze medewerkers zijn BIG geregistreerd en aangesloten bij het Centraal Kwaliteits Register.

Joke Kemps

Praktijkhouder, algemeen fysiotherapeut, oedeemfysiotherapeut, aandachtsgebied PAV (perifeer arterieel vaatlijden / etalagebenen)

In 1978 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en tot de dag van vandaag aan het werk op dit vakgebied. Behalve in de beide locaties Lieshout en Mariahout ben ik 2 middagen in de week te vinden in de fysioruimte van de zorgboerderij Grootenhout. In de tijd dat ik werkzaam ben, is fysiotherapie enorm in beweging geweest. Een grote verandering is het werken als behandelaar van patiënten naar het coachen van hen. Het fysiotherapeutisch contact met de mensen bestaat bij mij uit massage, tapen en oefenen oftewel trainen, om samen te komen tot het ons gestelde doel.

Dit doel is voor een ieder een actieve leefstijl, die wenselijk en haalbaar is. Zo heb ik personen van jong tot oud begeleid en op verschillende niveaus en daarmee bedoel ik de topsporter en de persoon die de dagelijkse activiteiten zelfstandig of met begeleiding uit wil voeren.

Wekelijks geniet ik samen met een groep mensen van nordic walking in de omgeving van Laarbeek en van een boswandeling met bewoners van Zorgboerderij Grootenhout, die dementie hebben, om hen op een veilige manier een geluksmoment te bezorgen.

BIG nr 89034386404

Marion Maas

Praktijkhouder, algemeen fysiotherapeut, aandachtsgebied COPD en Oncologie

Sinds 1983 ben ik aan het werk als fysiotherapeut en nog steeds met veel enthousiasme. Ik ben getrouwd met Frans, heb 4 volwassen dochters en woon in Stiphout. Naast algemene fysiotherapie heb ik me middels scholing verdiept in de begeleiding van COPD en oncologie patiënten. Ook het weer terugbrengen van een geblesseerde sporter naar zijn of haar sport vind ik een mooi onderdeel van ons vak.

Twee keer per jaar geef ik bij HAC (Helmondse Atletiek Club) het Start to Run programma. Hierbij worden beginnende lopers op een verantwoorde manier getraind naar 3 km hardlopen. Super om te zien hoe enthousiast je mensen kunt maken voor een gezonde actieve leefstijl.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig met wandel- en/of fietstochten in binnen- en buitenland. Een goed boek en het uitproberen van nieuwe recepten zijn de wat minder actieve bezigheden waar ik me graag mee bezig houd.

BIG nr 9033794004

Mariëlle Wielders

 Algemeen fysiotherapeut, oedeemfysiotherapeut i.o.

Ik ben Mariëlle Wielders en woon met mijn man Eddy en dochter Tess in Eindhoven. Sinds ik ben afgestudeerd in 2011 aan de Avans Hogeschool in Breda, werk ik met veel plezier bij Fysiotherapie Kemps en Maas als algemeen fysiotherapeut. Na mijn opleiding heb ik me middels cursussen verdiept in het Medical Taping Concept, klachten aan de knieën en schouders en algemene beweegprogramma’s. In mijn vrije tijd speel ik al vele jaren waterpolo bij Nayade Classic.

BIG nr 29914306604

Wilma Adams

Praktijkhouder (Adams Fysiotherapie), Geregistreerd MSc Bekkenfysiotherapeut

Sinds 2007 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Hier heb ik een aantal jaren gewerkt voordat ik mijn spullen bij elkaar pakte en naar Brabant ben verhuisd. In 2014 ben ik afgestudeerd als Master Bekkenfysiotherapeut aan de SOMT in Amersfoort en werkzaam bij Joke en Marion. Ik vind het een grote uitdaging om bij de mannen en vrouwen, die ik zie in de praktijk, de klachten te verminderen en de kwaliteit van leven te verbeteren. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om verliezen van ontlasting of slechts een druppeltje urine. Ik zal me altijd voor 100% inzetten om u te helpen. Ik reserveer een uur voor de eerste afspraak om zo uw klachten optimaal te kunnen analyseren en samen met u een behandelplan op te stellen.

BIG nr 19908521004

Corien Habraken

Praktijkhouder (Corien Habraken), oefentherapeute Cesar, kinderoefentherapeute Cesar, aandachtsgebied sensomotorische integratieverwerking
In 2008 ben ik afgestudeerd als oefentherapeute Cesar aan de Hogeschool Utrecht.  Al snel kon ik aan het werk binnen mijn vakgebied, ervaring op doen en mij specialiseren. In 2011 ben ik begonnen met mijn praktijk in Eindhoven, waar ik samenwerk met een aantal huisartsen en fysiotherapeuten in hetzelfde pand. Vanaf 2009 werk ik in Venray met voornamelijk kinderen. Mijn affiniteit voor de ontwikkeling van kinderen begon al tijdens mijn opleiding en daarna heb ik mij daar verder in kunnen verdiepen en specialiseren. Zo heb ik in 2010 de opleiding sensomotorische integratieverwerking afgerond en ben ik sinds 2012 geregistreerd kinderoefentherapeute Cesar. In de toekomst hoop ik mij verder te kunnen ontwikkelen binnen het motorische, gedragsmatige en psychische gebied bij kinderen.
Mijn doel voor elke patiënt is middels bewustwording komen tot gedragsverandering en ontwikkeling. Deze gedragsverandering probeer ik op het juiste niveau van de patiënt te stimuleren en te coachen. Door middel van oefeningen, analyse en verandering in houding en beweging, begeleiden en adviseren van ouders/verzorgers en docenten en het spelenderwijs behandelen van kinderen, ga ik ervoor om samen met mijn patiënten hun doelen te bereiken. 
Naast het werken ga ik graag met mijn gezin lekker zwemmen, wandelen of naar de speeltuin, maar ook van een luie dag kunnen wij genieten. Verder maak ik van kinds af aan muziek en speel ik al jaren graag tenor-saxofoon bij een fanfare orkest in Zijtaart.

Lindsey Verbaarschot

Algemeen fysiotherapeut

Hallo, Ik ben Lindsey, ik ben werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Begin 2018 heb ik de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond. Tijdens de opleiding heeft heb ik gekozen voor de minor ‘Sport Physiotherapy and Active Aging’. Deze minor bood verdieping in de sportfysiotherapie, veroudering van de mens en trainbaarheid bij ouderen. Daarnaast heb ik stage gelopen in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen, op de afdelingen cardiologie en pulmologie, bij Franciscushof in Lieshout en op Vitassist in Helmond. Ook heb ik de cursussen ‘Medical taping’ en ‘Triggerpoints’ met succes afgerond.

Als ik mezelf moet omschrijven, dan noem ik mezelf een open en toegankelijk persoon. En in mijn vrije tijd houd ik mij bezig met voetbal, fitness, reizen en gezellig met vrienden zijn. Ik blijf me graag ontwikkelen en heb voor in de toekomst al verschillende cursussen in de planning staan.

BIG nr 19923827504

Hans Kuipers

Algemeen fysiotherapeut, MSc Manueel therapeut
Na het afronden van mijn opleiding als fysiotherapeut in 2016, ben ik direct gestart met werken als algemeen fysiotherapeut bij Fysiotherapie Rinus Louwers en bij de jeugdacademie van VVV-Venlo. Tijdens mijn eerste jaren als therapeut heb ik mijn kennis vergroot door het volgen van diverse cursussen; Dry Needling I & II, IASTM en Medical taping. In juli 2019 ben ik afgestudeerd als Master of Sience in de Manuele Therapie aan de SOMT University in Amersfoort. Direct daarop volgde mijn promotie naar het eerste elftal van VVV - Venlo, waar ik ook in het seizoen 2020-2021 mijn taken als manueel therapeut zal blijven uitvoeren. Hiernaast zal ik op de woensdag avond werkzaam zijn bij fysiotherapie Kemps en Maas op de lokatie Lieshout.
BIG nr: 79921470704