Update Fysiofitness

Beste sporters,

De al genomen maatregelen zijn verlengd tot 28 april. Jammer maar wel begrijpelijk en ook wel verwacht.  Daarom zullen de fysiofitness trainingen tot die tijd geen doorgang vinden.

Mocht u reeds de betaling voor het 2e kwartaal gedaan hebben dan kunt ons verzoeken om deze terug te storten en anders gaan we dit verrekenen zodra het fitnessen weer opgepakt kan worden.

Fysiotherapeutische behandelingen kunnen eventueel via videobellen gedaan worden. Mocht u hiervan gebruik willen maken dan neem contact met ons op.  Dit kan via :  de mobiele telefoonnummers van Joke (06-24458545) of Marion (06 57938362) of spreek ons telefoonbeantwoorder in of stuur ons een e-mail.

Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Blijf voldoende in beweging en vooral gezond.

 

Met vriendelijke groeten,

Fysiotherapie kemps & Maas

Corona Update 25-3

Met ingang van 24 maart is de praktijk alleen geopend voor acute gevallen die behandeld moeten worden op advies van de huisarts. Voor het maken van een afspraak hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen (T:0499-422199) of ons een mail sturen (fysiotherapiekempsmaas@planet.nl). Wij nemen dan contact met u op.

Als praktijk blijven wij bereikbaar voor adviezen, tips en oefeningen hetgeen wij doen middels telefonische consulten. In de afgelopen weken is gebleken dat wij ook “op afstand” mensen goed kunnen helpen en bijstaan bij pijnklachten en beperkingen in het dagelijks leven. Bij nieuwe aanmeldingen doen wij een telefonisch intake gesprek, bespreken met u wat er aan de hand is en ondersteunen dit met het opsturen van informatie over uw klachten. Vervolgens krijgt u adviezen en als het kan een oefenprogramma op maat toegestuurd. Na een week nemen wij op een van te voren afgesproken tijd contact met u op om te bespreken hoe het met u gaat.

Op deze manier proberen wij zo goed mogelijk vooruit te helpen.

Wilt u een afspraak maken om op deze wijze vooruit geholpen te worden, neem dan contact met ons op via bovenstaand emailadres of telefoonnummer.

Fysiotherapie Kemps en Maas                                        Natuurlijk Bewegen

Joke Kemps (06-24458545)                                               Corien Gielens-Habraken
Marion Maas (06-57938362)
Marielle Wielders (06-25001660)
Linsey Verbaarschot (06-46509455)
Laurens Helmes (06-17422919)
Wilma Adams (bekkenfysio – 06-12529637)

Corona Virus

Beste sporters,

Gisteren heeft het kabinet bekend gemaakt dat alle sportscholen ook hun deuren moeten sluiten vanwege het corona virus.
Daarom hebben wij besloten om de fysiofitness tot i.i.g. 6 april niet door te laten gaan.
Patiënt behandelingen kunnen vooralsnog wel doorgaan, mits er geen klachten zijn van verkoudheid en/of koorts.

  • Wij vragen uw wel om uw eigen handdoek mee te nemen, en gepaste afstand, daar waar mogelijk (1,5m), van elkaar te houden.

Wij houden de berichtgeving van het RIVM goed in de gaten en nemen met u contact op als er wijzigingen zijn.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Fysiotherapie Kemps en Maas

Bekkenfysiotherapie

Een gezellige avond in Nijnsel. Wilma was uitgenodigd door de vrouwenvereniging Zij-Actief in Nijnsel om een presentatie te houden over bekkenfysiotherapie.

Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwjaars”borrel” - en een traditie is geboren. En ja, ze hebben eerst flink gesport.

Nieuw

Gelukkig Nieuwjaar!

 

Wij wensen iedereen een fijn 2020!

De Beweegtuin

De Beweegtuin in Mariahout is 4 weken geleden van start gegaan. We hebben inmiddels een vaste kern van 4 actieve sporters en de eerste kinderen zijn ook al gespot. Er is nog genoeg ruimte voor meer deelnemers. Dus lijkt het je ook wat, doe gezellig mee!

De beweegtuin komt in actie!

Vanaf woensdag 9 oktober gaan we los in de beweegtuin. Doe je mee?

Iedereen is welkom om een uurtje, onder professionele begeleiding, mee te komen sporten

van 13.15 tot 14.15

Picknick op het plein

Afgelopen zondag is het Oranjeplein officieel geopend. Met diverse onthullingen zoals het monument, de skatebaan en de beweegtuin. Mede dankzij het weer en de fantastische inzet van de organisatoren is het een geslaagde dag geworden.

 

Uit de MooiLaarbeek – Met de heropening van het Oranjeplein komt een einde aan een reeks projecten die vanaf 2012 in het hart van Mariahout plaatsvonden. Tevens wordt bij het plein een plaquette over 75 jaar bevrijding onthuld, de aftrap voor de viering van 75 jaar bevrijding in Laarbeek. De burgemeester met voltallig college, de jeugdburgemeester, de Mariahoutse jeugdgemeenteraadsleden en honderden belangstellenden waren aanwezig bij de officiële opening. De geplande picknick werd een gemoedelijk dorpsfeest waar jong en oud zich vermaakte.