Samenloop voor Hoop in Helmond

Beste Samenlopers,

Dit jaar is er voor de vijfde keer een SamenLoop voor Hoop in Helmond! En wel in het weekend van 29 en 30 juni 2019.

Ben je van plan om (weer) mee te doen? Wil je meer weten over SamenLoop voor Hoop? 

Op woensdag 13 februari houden we een informatieavond voor iedereen die geïnteresseerd is in dit geweldige evenement. De bijeenkomst wordt gehouden in Inloophuis de Cirkel aan de Evertsenstraat 19 in Helmond. Start van de bijeenkomst om 20.00 uur.

De avond is gericht op iedereen die zich al heeft ingeschreven als deelnemer, maar vooral op geïnteresseerden die overwegen om dit te gaan doen. We hopen zoveel mogelijk mensen te bewegen om mee te doen met SamenLoop voor Hoop! Wij stellen het dan ook op prijs als u deze uitnodiging doorstuurt aan mensen in uw omgeving en hen te wijzen op de informatie avond. Iedereen is van harte welkom!
Met vriendelijke groet en graag tot 13 februari
Namens de organisatie van SamenLoop voor Hoop Helmond 2019,
 
Mark Wilde, Rietje van Moorsel en Dorethé van de Kerkhof

Hallo beste mensen,

zoals jullie hiernaast kunnen lezen is er weer een Samenloop voor Hoop in Helmond. Ik ga deze keer meelopen met het ISOZzon team (= interdisciplinaire samenwerking oncologische zorg Zuid Oost Nederland). Hierbij nodig ik jullie uit om aan dit fantastische evenement deel te nemen. Mocht je niet willen of kunnen deelnemen dan zijn jullie misschien geïnteresseerd om een kaarsenzak te kopen (a € 5,00) waarop je een persoonlijke tekst kunt zetten ter nagedachtenis aan iemand uit je omgeving die overleden is aan kanker of iemand die nog strijdt tegen kanker.

Laat me weten of ik op jullie steun kan rekenen.

Met vriendelijke groeten,

Marion

Fysiotherapie Kemps en Maas