Sportmassage in Lieshout

Even voorstellen...

Hallo, ik ben Shirley van Osch en ben 37 jaar. Ik woon, met veel plezier samen met mijn man, zoon en dochter, in Lieshout. Na mijn middelbare school ben ik judoleraar B en fitnessinstructeur B aan het CIOS gaan doen.

Maar na mijn opleiding wist ik niet zeker of dit het was. na drie jaar in een sportschool gewerkt te hebben ben ik begonnen met de opleiding fysiotherapie. 

Reeds 11 jaar ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Ik merk dat de combinatie van fysiotherapie en sporten me erg aanstaat. Regelmatig komen er cliënten bij me die aangeven dat ze na het fysiotherapeutisch traject verder willen gaan met sporten, maar dat het niet lukt. Ze krijgen weer pijnklachten. Daarom ben ik begonnen met het verzorgen van sportlessen en sportmassages onder de naam SHIVOfit.

Sportmassages worden bij fysiotherapie Kemps en Maas gegeven. Dit is vooral bedoeld voor mensen die uitbehandeld zijn bij de fysiotherapeut of als ontspanning of activering voor de sportbeoefening. Heeft u ook interesse hierin? Maak dan een afspraak via shivofit@gmail.com of 06-52226871 en profiteer van de kennismakingsbehandeling van €20,-. 

Tot ziens bij SHIVOfit, lokatie Kemps en Maas Lieshout

Shirley